Specialisten

Stuij & van Dijk Makelaardij: korte lijnen en een persoonlijke sfeer

Als je een nieuwe woning op het oog hebt, worden je gedachten daar vaak volledig door in beslag genomen. Maar je oude huis moet ook nog verkocht en dat gaat niet vanzelf.

Het inschakelen van een verkoopmakelaar is niet verplicht, maar wel verstandig. Want die weet wat een goede prijs is voor je woning en kent de wegen om die zo goed mogelijk te promoten. Zo word je volledig ontzorgd en kun je je lekker concentreren op je nieuwe droomhuis.

Goed team en fijne sfeer

Stuij & van Dijk Makelaardij is al sinds 2001 een vertrouwde naam in Hardinxveld-Giessendam. Corné Stuij en Marina Konijnenburg zijn samen al zo’n vijftien jaar een geolied team op dit kleine kantoor waar een fijne, persoonlijke sfeer hangt. Corné is erkend makelaar en taxateur en Marina regelt de rest. Van de administratieve ondersteuning tot het maken van de foto’s van de te verkopen huizen. Wel zo overzichtelijk en de lijnen zijn daardoor kort. Er wordt hard gewerkt door beide professionals om op een deskundige, maar ook warme manier, klaar te staan voor jou als klant.

Ook voor je hypotheek en verzekeringen kun je trouwens terecht bij Stuij & van Dijk. Op het kantoor in Sliedrecht geven de gebroeders van Dijk en hun collega’s je graag advies.

Meer weten?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of loop gewoon even binnen!

Kantoor Hardinxveld-Giessendam
Binnendams 118
3373 AE Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 – 630 650

info@stuijenvandijk.nl
www.stuijenvandijk.nl

Kantoor Sliedrecht
Burgemeester Ypeijstraat 1
3361 HC Sliedrecht

Telefoon (0184) 41 02 99
info@vandijkverzekeringen.nl
www.vandijkverzekeringen.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.