Actueel

Nieuws

Warme, gezellige woonwensavond Lokaal nieuws maandag 24 juni 2019

Warme, gezellige woonwensavond

De eerste geïnteresseerden kwamen op maandag 24 juni op de fiets aangereden. Grote kans dat ze langs Ons dorp gereden zijn, dat ligt tenslotte naast het inspiratiecentrum van ontwikkelende bouwer Gebroeders Blokland.

De eerste geïnteresseerden kwamen op maandag 24 juni op de fiets aangereden. Grote kans dat ze langs Ons dorp gereden zijn, dat ligt tenslotte naast het inspiratiecentrum van ontwikkelende bouwer Gebroeders Blokland. Deze woonwensavond werden de plannen voor het nieuwbouwproject in de Blauwe Zoom gepresenteerd en konden bezoekers hun wensen aan ons doorgeven.

Bij binnenkomst ontvingen de bezoekers een linnen tas en een frisbee van Ons dorp waarna ze post-its overhandigd kregen. In de entree werd de nieuwe video van de architect Kokon getoond. Hierin werd de kijker meegenomen in het plan en maakte een rondje langs de grote diversiteit aan woningen.

Het verkoopteam, architectenbureau Kokon, Stedenbouwkundigbureau Plein06 en de makelaars van Alblasserwaard stonden klaar om de vragen van bezoekers te beantwoorden. In de woonkamer en het inspiratiecentrum waren alle woningen met de specificaties op borden gepresenteerd. De geïnteresseerden werden uitgenodigd om hun wensen op de post-its te schrijven en op de borden te plakken. Het was, ondanks de hoge temperaturen een druk bezochte avond waarop veel wensen zijn doorgegeven.

De uitkomsten van de woonwensavond zullen geïnventariseerd worden en zoveel mogelijk meegenomen worden in het definitieve plan.

Braderie in Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht Lokaal nieuws maandag 20 mei 2019

Braderie in Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht

Op 15 juni a.s. is er in zowel Hardinxveld als Sliedrecht een jaarlijkse braderie. Voor ons een mooi moment om de makelaars Ons dorp te laten promoten.

Op 15 juni a.s. is er in zowel Hardinxveld als Sliedrecht een jaarlijkse braderie. Voor ons een mooi moment om de makelaars Ons dorp te laten promoten. In Hardinxveld-Giessendam staan de makelaars van Alblasserwaard voor u klaar en Thekla Trouw kan u in Sliedrecht alles vertellen over dit bijzondere nieuwbouwproject.

Komt u ook even langs? We staan voor u klaar op Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam en de Kerkbuurt in Sliedrecht.

Voorbereidingen woonwensavond Lokaal nieuws zondag 12 mei 2019

Voorbereidingen woonwensavond

De voorbereidingen van de woonwensavond zijn in volle gang. Waar droomt u van en wat mag er zeker niet ontbreken in uw nieuwe woning.

De voorbereidingen van de woonwensavond zijn in volle gang. Waar droomt u van en wat mag er zeker niet ontbreken in uw nieuwe woning. Deze avond nemen wij u mee in de plannen van Ons dorp en zijn we benieuwd naar uw mening.
Een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen in het Inspiratiecentrum van Gebroeders Blokland en het verkoopteam van dit project te ontmoeten.

Wij zijn benieuwd naar uw wensen, deelt u ze met ons?

Huisstijl Ons dorp Lokaal nieuws woensdag 08 mei 2019

Huisstijl Ons dorp

Ons dorp heeft nu een naam en een gezicht! Zo leuk om te zien dat de basis waaruit de ontwikkeling tot stand is gekomen terug te zien is in het logo en de uitingen.

Ons dorp heeft nu een naam en een gezicht! Zo leuk om te zien dat de basis waaruit de ontwikkeling tot stand is gekomen terug te zien is in het logo en de uitingen. Het plan past exact in het kader van het beeldmerk, goed bedacht! Wij zijn trots!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hardinxveld-Giessendam.

Aanmelden