Lokaal nieuws maandag 24 juni 2019 Bron: Ons Dorp

Warme, gezellige woonwensavond

De eerste geïnteresseerden kwamen op maandag 24 juni op de fiets aangereden. Grote kans dat ze langs Ons dorp gereden zijn, dat ligt tenslotte naast het inspiratiecentrum van ontwikkelende bouwer Gebroeders Blokland.

De eerste geïnteresseerden kwamen op maandag 24 juni op de fiets aangereden. Grote kans dat ze langs Ons dorp gereden zijn, dat ligt tenslotte naast het inspiratiecentrum van ontwikkelende bouwer Gebroeders Blokland. Deze woonwensavond werden de plannen voor het nieuwbouwproject in de Blauwe Zoom gepresenteerd en konden bezoekers hun wensen aan ons doorgeven.

Bij binnenkomst ontvingen de bezoekers een linnen tas en een frisbee van Ons dorp waarna ze post-its overhandigd kregen. In de entree werd de nieuwe video van de architect Kokon getoond. Hierin werd de kijker meegenomen in het plan en maakte een rondje langs de grote diversiteit aan woningen.

Het verkoopteam, architectenbureau Kokon, Stedenbouwkundigbureau Plein06 en de makelaars van Alblasserwaard stonden klaar om de vragen van bezoekers te beantwoorden. In de woonkamer en het inspiratiecentrum waren alle woningen met de specificaties op borden gepresenteerd. De geïnteresseerden werden uitgenodigd om hun wensen op de post-its te schrijven en op de borden te plakken. Het was, ondanks de hoge temperaturen een druk bezochte avond waarop veel wensen zijn doorgegeven.

De uitkomsten van de woonwensavond zullen geïnventariseerd worden en zoveel mogelijk meegenomen worden in het definitieve plan.

Meer weten over Ons Dorp

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hardinxveld-Giessendam.

Aanmelden