Lokaal nieuws woensdag 25 augustus 2021 Bron: Ons Dorp

Woningen fase 1 zijn toegewezen

De interesse in de woningen van Ons Dorp fase 1 zijn overweldigend! Op dinsdag 24 augustus zijn de woningen van deze eerste fase door het verkoopteam toegewezen. In de komende weken zullen de gesprekken met de kandidaten en de makelaars plaatsvinden.

De belangstelling voor de woningen van Ons Dorp fase 1 is overweldigend. Het is fijn om te zien en horen dat het plan aansluit op de wensen.

Op dinsdag 24 augustus zijn alle woningen in Ons Dorp fase 1 door het verkoopteam toegewezen. Alle kandidaten die een woning hebben toegewezen gekregen, zijn ondertussen door de makelaars gebeld. 

Om u een idee te geven qua tijdspad/termijn, vooralsnog vinden de gesprekken met de eerste optanten plaats. Daarna is er bekend of er reservekandidaten kunnen worden benaderd. 

Meer weten over Ons Dorp

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hardinxveld-Giessendam.

Aanmelden