Ons Dorp

Hardinxveld-Giessendam - Hardinxveld-Giessendam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het nieuwbouwproject Ons Dorp in Hardinxveld-Giessendam is gebaseerd op het gevoel van een echt dorp. De saamhorigheid, het actieve buitenleven, het buurtgevoel met pleintjes in een landelijke, groene en waterrijke omgeving. Echt thuiskomen. De grote diversiteit aan woningtypes zorgt voor een gezellig straatbeeld. De twee boerenerven in Ons Dorp maken het tot een karakteristiek project waar u met veel trots kunt wonen. De bouw van de eerste fase is inmiddels gestart en de tweede fase met in totaal 35 woningen is nu in verkoop!

Diversiteit aan woningen
Wat Ons Dorp tot uw dorp maakt, is dat er voor iedereen plaats is. Levensloopbestendige woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande huizen vormen méér dan een woonwijk. Opgroeiende kinderen krijgen in elke levensfase volop de ruimte. Natuurlijke afscheidingen creëren optimale privacy. En dat alles op een rustige, maar uiterst goed bereikbare locatie! De ruimte van een dorp, met de stad op een kwartiertje autorijden.

Locatie
Ons Dorp bevindt zich in de zeer geliefde wijk De Blauwe Zoom. Dit is een nieuwbouwwijk aan de rand van Hardinxveld-Giessendam met een treinstation op loopafstand. En via de nabij gelegen snelweg A15 bent u binnen mum van tijd in Gorinchem of Dordrecht. Het middelbaar onderwijs en het kinderdagverblijf zijn om de hoek gevestigd en ook de verschillende basisscholen liggen op circa 5 minuten fietsen. In het gezellige centrum vindt u verschillende winkels voor zowel de dagelijkse boodschappen als diverse speciaalzaken en boetiekjes. Kortom, een fijne plek om te wonen! Wilt u nog meer weten van de locatie, het project en de woningtypes? Bekijk dan de projectvideo op de website www.ons-dorp.nl.

Natuurlijk Natuurinclusief
Het nieuwbouwproject Ons Dorp is ontwikkelt met respect voor de omgeving. Het is een gevarieerd, waterrijk en groen project. De aandacht voor flora en fauna vergroot uw woongenot. Natuurinclusief noemen we dat! Een deel van de voortuin en de tuinafscheidingen zijn bij de oplevering al gereed en bij de V.O.N.-prijs inbegrepen.

Architectuur
In de architectuur vindt u de karaktereigenschappen terug vanuit de oorspronkelijke lintbebouwing. De traditionele dijkwoningen met de bekende topgevel en de boerenwoningen met rieten kappen maken het tot een prettige woonsfeer dat echt dorps aandoet. De moderne elementen die zijn toegevoegd zorgen voor een speels effect en een bijzonder aangenaam straatbeeld.

Met oog op de toekomst
De woningen zijn allemaal uitgerust met een bodemwarmtepomp, vloerverwarming met top-koeling voor in de zomer en zonnepanelen. Uiteraard is het project geheel gasloos. Alles bij elkaar zorgt voor optimaal comfort én een aanzienlijke kostenbesparing op de vaste lasten. Echt een project met het oog op de toekomst!
Ons Dorp is nu in verkoop en de start bouw staat al in de zomer van 2023 gepland!
Meer weten over Ons Dorp? Kijk dan op de website en schrijf u in op uw favoriete woning!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ons Dorp
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hardinxveld-Giessendam.

Aanmelden