Ons Dorp fase 2

Hardinxveld-Giessendam - Hardinxveld-Giessendam
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het nieuwbouwproject Ons dorp is gebaseerd op het gevoel van een echt dorp. De saamhorigheid, het actieve buitenleven, het buurtgevoel met pleintjes in een landelijke, groene en waterrijke omgeving. Echt thuiskomen. De grote diversiteit aan woningtypes zorgt voor een gezellig straatbeeld. De twee boerenerven in Ons dorp maken het tot een karakteristiek project waar u met veel trots kunt wonen.

Ons dorp komt in de Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam. Het dorp heeft een gezellig centrum met bijvoorbeeld een mooie bloemenwinkel, wijnspecialist en verschillende boetiekjes. De winkels zoals de Albert Heijn, Kruidvat en Hema maken het straatbeeld compleet. De nieuwbouwwijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A15 waardoor u zo in Gorinchem of Rotterdam bent! Ook voorzieningen als scholen, kinderopvang en sportcentra liggen in de directe omgeving. De tweede fase van Ons dorp, het nieuwe project in de Blauwe Zoom zal 2022 in verkoop gaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ons Dorp fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 35 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hardinxveld-Giessendam.

Aanmelden