Buitendams 301-307 Giessendam Oud Hollandse stijl

Hardinxveld-Giessendam - Hardinxveld-Giessendam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Transformatie naar woonwijkje.

In Hardinxveld-Giessendam heeft Erik van Erk aan de gemeenteraad zijn plannen gepresenteerd om een verouderd stukje industrieterrein te transformeren tot een prachtig wijkje in oudhollandse stijl. Het gaat om de locatie Buitendams 301-307. Volgend jaar worden de plannen verder uitgewerkt, maar hieronder ziet u alvast een impressie van hoe het worden gaat (klik op de afbeeldingen voor een vergroting).

Veel gemeenten kampen met lege kantoorpanden of verloederde bedrijfsterreinen. Niet alleen zonde van de ruimte, maar ook niet goed voor de buurt en de leefbaarheid. Erik van Erk heeft alle expertise in huis voor de oplossing: transformatie. Van lege kantoorpanden tot hele industrieterreinen. Op deze website kunt u de ontwikkeling van de plannen in Hardinxveld-Giessendam verder volgen.

U kunt zich hier inschrijven om in aanmerking te komen voor deze unieke nieuwbouw woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitendams 301-307 Giessendam Oud Hollandse stijl
Koopwoningen
17
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hardinxveld-Giessendam.

Aanmelden